VÅRE TJENESTER 2018-04-09T13:37:18+00:00

NETTSIDE

Tilgjengelighet og tilstedeværelse på nett er idag en nøkkelfaktor for de fleste bedrifter. Forventingen om å være på nett gjør nettsiden til en viktig faktor i merkevarebyggingen for din bedrift. En god nettside kommuniserer på en enkel og effektiv måte hva bedriften tilbyr av produkter og tjenester, og hva som skiller dere fra konkurrentene.

Vi ønsker alltid et tett samarbeid med kunder i forhold til design og innholdsproduksjon, og legger derfor frem skisser basert på dine ønsker og tilbakemeldinger før vi begynner utviklingen av siden. Gjennom tre enkle faser med design, utvikling og testing kan du som kunde være sikker på at du får et ferdig produkt du er stolt av å vise til dine brukere.

RESPONSIV

Vi leverer et responsivt design som betyr at nettsiden tilpasser seg de ulike skjermstørrelsene, enten det er en vanlig dataskjerm eller en mobil enhet. Idag foregår over halvparten av nettsurfingen på mobile enheter og det er derfor viktig å ha en nettside som tilpasser seg alle plattformer.

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO er viktig for at dine kunder skal finne deg på nett. Vi hjelper deg med oppbygging av nettsiden slik at den tiltrekker seg trafikk via søkemotorer. Ved å være synlig på nett vil du ikke gå glipp av verdifulle kunder som ellers kunne funnet en mer synlig konkurrent.

SOSIALE MEDIER

Å være tilgjengelig og synlig i sosiale medier er blitt en viktig markedsføringskanal for de fleste bedrifter idag. Dette kan bidra til økt synlighet og økt trafikk på ditt nettsted. Vi hjelper deg med strategier for markedsføring og innhold i sosiale medier.

IDENTITET

Sammen med deg som kunde utvikler vi din visuelle profil slik at du får en sterk og synlig merkevare – din identitet. Vi tar oss tid til å høre på dine ønsker og tilbakemeldinger. Ved hjelp av en tett dialog leverer vi design som både skaper tillit til dine kunder og er salgsfremmende for din bedrift. Et godt identitetsdesign bestående av logo, farger, typografi, emballasje og grafiske elementer hjelper å styrke din bedrifts posisjon i markedet, og er alle viktige deler i en merkevare. Vår visjon er å skape et uttrykk som gjør deg synlig enten det er på papiret eller digitalt.

PROFIL

Vi hjelper deg med design av alt fra logo til hele den visuelle profilen. Til slutt leverer vi en profilhåndbok med retningslinjer for all bruk av logo, farger, typografi og grafiske elementer i et enkelt dokument. En helhetlig profil gjør deg gjenkjennelig og minneverdig. Gjenkjennesle skaper igjen tillit og forenkler kjøpsprosessen for kundene når de skal velge leverandør av dine tjenester.

TRYKKSAKER

I en stadig digitalisert hverdag er det fortsatt behov for fysiske trykksaker. Vi hjelper deg med design av alt av brosjyrer, plakater, visittkort, bannere og annet reklamemateriell tilpasset din identitet. Ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi levere fysisk produkt i tillegg til design.

MARKEDSFØRING

Enten dere skal lansere et nytt produkt eller ønsker digital markedsføring, kan vi bistå med strategier og løsninger som skaper inntrykk og treffer din målgruppe. Ved hjelp av en tett dialog kan vi utforme markedsplaner for sosiale medier og direkte markedsføring.

FOTO

Et uttrykk blir sterkere med riktig bilde og et gammelt uttrykk sier at et bilde forteller mer enn tusen ord. Vår visjon er å skape bilder som forteller sin egen historie og formidler et tydelig budskap. Bilder og fotografier er et viktig virkemiddel for å skape oppmerksomhet hos mottakeren.

FOTOGRAFERING

Vi kan bistå med portrettfotografering og “flue-på-veggen” bilder for å gi et realistisk inntrykk av din bedrift. Vi tror på å vise menneskene og arbeidet dere gjør.

FOTOREDIGERING

Noen ganger har man behov for å redigere et bilde slik at det har riktig uttrykk og budskap. Vi hjelper deg med både små og store redigeringsjobber.

KOMPOSISJON

Det er ikke alltid man har et bilde som formidler det riktige budskapet. Da kan det være behov for å skape en komposisjon sammensatt av flere elementer og fotografier. Vi har dyktige og kreative designere som skaper bilder med både kunstneriske og tydelige budskap.

Kontakt oss i dag. Vi står klare til å hjelpe deg med din visjon!
KONTAKT OSS