Sommerkampanje – Digital Markedsføring

I juni og juli har VIAVISIO tilbud på oppsett og drift av annonsering i Google eller på Facebook og Instagram. Tilbudet gjelder i tre måneder fra oppstart, og du kan selv velge om du ønsker å fortsette annonseringen etter de tre månedene.

Hvor mange ser egentlig nettsiden eller tilbudene dine?
Ved hjelp av digital markedsføring og betalt innhold i Google eller på Facebook kan du komme først i søk og treffe de som er interessert i ditt produkt eller tjeneste, eller de som er interesser i lignende temaer. Hvem du møter, og hvilket tankesett de er i er forskjellig på Google og Facebook. På Google kommer dine annonser som sponset resultat på topp eller bunn av Google sine søkeresultater, og ser ut som et normalt søk. Her treffer du de som leter etter det du tilbyr, og som aktivt er på jakt etter dine produkter eller tjenester. På Facebook treffer du de som er interessert i ditt produkt eller din tjeneste, men som kanskje ikke allerede er aktive i kjøpsprosessen. Annonsene her er også mer visuelle enn i Google, og ligner vanlige innlegg på Facebook og Instagram. Måten å annonsere på og segmenteringen av kampanjen blir derfor forskjellig for de to mediene, og strategien må være en annen.

Hva gjør vi?
Vi hjelper deg med å finne riktig strategi, plattform og målgruppe, og setter opp annonsene for deg med tekst og bilde.

I Google jobber vi kontinuerlig med å finne nøkkelord som treffer de som søker etter dine tjenester og optimalisere teksten i annonsen og søkeord for å gi deg mest for annonsepengene. Vi lager alltid flere versjoner av annonsene med variasjon i teksten for å finne den ordleggingen som fungerer best. Videre jobber vi med å tilpasse de tekstene som fungerer dårligere til å treffe bedre så du alltid får mest uttelling for annonsepengene.

På Facebook ligger fokuset på å finne riktig målgruppe for ditt produkt eller tjeneste, og om flere målgrupper kan være interessert kan vi tilpasse innhold til hver målgrupppe for å treffe deres motivasjon og interesser. Vi jobber med å finne riktig tekst og bildebruk som treffer valgte målgrupper og driver salg for din del.

Vi sender månedlige rapporter for annonsering både på Facebook og Google.

Kampanjetilbud
I juni og juli har vi tilbud på oppstart og tre måneders arbeid med kampanjer i Facebook eller Google for bare kr 7.500 eks. MVA (ordinær pris kr 15.000 eks. MVA for 3 måneder). Budsjettet for annonseringen kommer i tillegg til prisen for arbeidet.

Ta kontakt med oss i dag på mari@viavisio.no eller telefon 993 60 011. Vi hjelper deg gjerne!

Om oss Mari Tufte Juvik

MARI TUFTE JUVIK

Tekst og digital markedsføring

Mari har kontroll på tekst og innhold i våre prosjekter, og den digitale markedsføringen både i sosiale medier og på Google. Hun jobber like gjerne i et word dokument som i Google Ads.

Med en utdannelse innen markedsføring og reklame fant hun fort ut at hun gjerne kunne komme med ideer og strategier, men ikke var like god på å lage det visuelle. Sammen med Espen har hun funnet noen som kan tolke ideene og få det ned på papiret, mens hun skriver tekster som trekker frem essensen i prosjektet.

Telefon
993 60 011

KONTAKT OSS