Project Description

VETERANSJÅFØREN

VETERAN-
SJÅFØREN

BEDRIFTSIDENTITET / NETTSIDE

Veteransjåføren er en liten bedrift med stort hjerte for, og mye kunnskap om veteranbiler. Kunden kom til oss for å få en gjennomført profil for bedriften, et digitalt utstillingsvindu for sine biler og gjøre bestilling enklere for sine kunder.

LOGO

Veteransjåføren ønsket en logo med klassisk design og bilen i fokus. Siden bilene i hovdsak leies ut til bryllup og spesielle anledninger ønsket vi å få med sjåføren i detaljene.

Logoen har blitt levert i forskjellige fargekombinasjoner til forskjellig bruk. I og med at nettsiden er veldig enkel og delikat er logoen her duset ned. På skilt og trykket materiale brukes en sterkere bakgrunnsfarge i logoen.

Logo veteransjåføren

NETTSIDE

Stor del av kundens nedslagsfelt er utleie av veteranbiler til bryllup og spesielle anledninger. Nettsiden måtte representere dette og ha et rent design. Bildene gir et emosjonelt inntrykk til mulige kunder som leter etter en bil til sin store dag. 

Det var viktig for Veteransjåføren å gjøre bestilling så enkelt som mulig. Vi har tatt bilder av bilene, og laget en underside hvor kundene enkelt kan finne frem til bilen som passer deres behov, og kan etterspørre denne bilen direkte.

BESØK NETTSIDEN
Oversikt over nettsiden
Responsivt design for Veteransjåføren
Nettsiden på tablet
Veteransjåføren nettside på mobil

PÅ TIDE Å SKILLE SEG UT?

KONTAKT OSS