Project Description

PLASTMASKINER – NETTSIDE

Responsiv Nettside Plastmaskiner Thomas Thiis

DETALJER

KUNDE 

Plastmaskiner Thomas Thiis

TJENESTER

Design, Identitet, Nettside

NETTSTED

Thiis.no

KONTAKT OSS

Plastmaskiner Thomas Thiis ønsket å oppdatere sine nettsider for å få en mer oversiktlig representasjon av sin store produktkatalog. De ønsket et enkelt og rent design som harmonerte med det blå i logoen deres. Det var også viktig å få frem det norske og tradisjonelle, da de er det norske bindeleddet mellom utenlandske leverandører og i hovedsak norske kunder. Vi har lagt stor vekt på målgruppe og jobbet med design og innhold ut ifra dette.

Plastmaskiner Thomas Thiis AS er en totalleverandør av maskiner til norsk plast- og næringsmiddelindustri. Uavhengig av produkter og systemer kunden bruker kan de hjelpe med å finne den riktige løsningen. Siden starten har de utviklet seg til å bli totalleverandør av produksjonsmaskiner for plast- og næringsmiddelindustrien.

Responsiv Nettside Plastmaskiner
Responsiv Nettside Plastmaskiner

FARGEVALG

Fargevalgene er enkle, med i hovedsak blått, hvitt og sort både i tekst og bilder. Headerbilder som er hovedfokus innen en kategori har fått et blått filter for å harmonere med resten av siden. For å ha en brukervennlig side er alle hovedkategorier fremhevet på forsiden, og lagt under en dropdown meny i hovedmenyen. Slik unngår vi mange nivåer på siden og endeløse klikk for brukeren for å finne det man ser etter.

Responsiv Nettside Plastmaskiner

OVERSIKTLIG INNDELING

Designet har blitt rent og oversiktlig, med tydelig inndeling av kategoriene maskiner de leverer. Vi har jobbet mye med utforming av tekst for å gjøre produktgruppene enklere å navigere for bruker, og oversetting fra engelsk, da leverandørene hovedsaklig er utenlandske. Innholdet på siden var svært viktig for å være en god representasjon av produktkatalogen. Under produksjon av innhold har vi jobbet tett med kunden for å få et korrekt språk tilpasset deres målgruppe.