Project Description

OSLO RENHOLDSKOMPANI

OSLO RENHOLDS- KOMPANI

NETTSIDE / PRISKALKULATOR

Oslo Renholdskompani ACM ville forenkle bestillingsprosessen for sine kunder og kom til oss med et ønske om en enkel priskalkulator. Nettsidene ble også oppdatert for å bli responsive og mer levende.

«Oslo Renholdskompani ACM AS benyttet VIAVISIO i arbeidet med utvikling av nye nettsider og priskalkulator. Vi er svært fornøyd med arbeidet som ble utført, og fikk mange gode råd og innspill fra oppbygging av nettsiden til innhold og tekstoppbygging.»

Alberto Manresa, Oslo Renholdskompani ACM

NETTSIDE

Kunden ønsket et rent design i lyse farger. Vi tok igjen den klare blåfargen fra kundens logo, og videreførte dette som et gjennomgående element i designet. Vi har også latt fargen gå igjen på bildene slik at siden får god flyt. Tekst og innhold på nettsiden er videreutviklet fra innhold på forrige nettside, samt utviklet av VIAVISIO med informasjon fra kunden.

BESØK NETTSIDEN

PRISKALKULATOR

Renhold av private hjem utgjør en stor del av Oslo Renholdskompani sine kunder. Priskalkulatoren gjør det enkelt for privatkundene å finne frem til pris for vask av deres hjem, basert på kvadratmeter på hjemmet og frekvens på vaskingen.

Responsive løsninger på tablet og mobil
Responsive nettsider for Oslo Renholdskompani

LYST TIL Å JOBBE MED OSS?

KONTAKT OSS