Project Description

PROSJEKTET

Few Dollars More har et nytt album på trappene, og gir i den forbindelse ut flere singler. Her er bandets andre singel, Too Late.

Låtene på det nye albumet er personlige og har kjærlighet som gjennomgående tema. Enten det er kjærlighet til deg selv, søsken, venner, familie eller en partner. Too Late er en låt om dårlig timing og tapt kjærlighet. De fleste kjenner seg igjen i en situasjon hvor man er interessert i noen, men hvor personen ikke gjengjelder interessen. Så i etterkant etter man har gått videre får man vite at denne personen er interessert i deg, og man må bare innse at det er for sent.

Vår oppgave har vært å visualisere låten på en enkel og effektiv måte. Vi ønsket å bruke bilder og farger som knyttet dette coveret til første singel, da stemningen i låtene er lik. Neonskiltet på coveret er hentet fra refrenget i låta og knytter det hele sammen.

LYTT TIL LÅTA
Few Dollars More - Too Late - Cover art

HAR DU ET PROSJEKT TIL OSS?

Hos oss er vi opptatt av den personlige opplevelsen og å møte kundene våre med en kopp kaffe og gode ideer. Vi er klare for å høre om dine tanker og visjoner, og jobber for å gi deg et design og resultat som representerer dette. Vi har lang erfaring med å jobbe med artister og kunstnere og gleder oss til å høre fra deg!