Project Description

PROSJEKTET

Few Dollars More har et nytt album på trappene, og gir i den forbindelse ut flere singler. Vi har fått i oppdrag å lage cover art som gjenspeiler hver låt. Bandets tredje singel ut heter The Joker.

Låtene på det nye albumet er personlige og har kjærlighet som gjennomgående tema. Enten det er kjærlighet til deg selv, søsken, venner, familie eller en partner. The Joker handler om det spesielle forholdet mellom søsken. Hvordan en storebror kan ta mye oppmerksomhet, være irriterende og tulle med yngre søsken, mens de samtidig passer på og kanskje bruker dette som en forsvarsmekanisme for å skjerme i vanskelige sitasjoner.

Vår oppgave har vært å ta teksten og lage et visuelt uttrykk. Elementene i cover arten er hentet fra teksten i låta. Vi ønsket å lage et uttrykk som fungerer som et eget lite easter egg for den som interesserer seg for musikken og teksten.

LYTT TIL LÅTA
Few Dollars More - The Joker - Cover Art

HAR DU ET PROSJEKT TIL OSS?

Hos oss er vi opptatt av den personlige opplevelsen og å møte kundene våre med en kopp kaffe og gode ideer. Vi er klare for å høre om dine tanker og visjoner, og jobber for å gi deg et design og resultat som representerer dette. Vi har lang erfaring med å jobbe med artister og kunstnere og gleder oss til å høre fra deg!