Project Description

PROSJEKTET

Few Dollars More har et nytt album på trappene, og gir i den forbindelse ut flere singler. Vi har fått i oppdrag å lage cover art som gjenspeiler hver låt. Her er første singel, Manwhore.

Låtene på det nye albumet er personlige og har kjærlighet som gjennomgående tema. Enten det er kjærlighet til deg selv, søsken, venner, familie eller en partner. Manwhore handler om å brenne lyset i begge ender. Om en mann som går gjennom livet uten anger og stort sett gjør som han vil. Det eneste han angrer på er å ikke ha dårlig samvittighet for egen oppførsel.

Vår oppgave har vært å gjøre en personlig tekst relaterbar for andre gjennom det visuelle uttrykket. Elementene i coveret symboliserer mannen som ser tilbake på sine handlinger.

LYTT TIL LÅTA
Few Dollars More - Manwhore - Cover Art

HAR DU ET PROSJEKT TIL OSS?

Hos oss er vi opptatt av den personlige opplevelsen og å møte kundene våre med en kopp kaffe og gode ideer. Vi er klare for å høre om dine tanker og visjoner, og jobber for å gi deg et design og resultat som representerer dette. Vi har lang erfaring med å jobbe med artister og kunstnere og gleder oss til å høre fra deg!