Project Description

FEW DOLLARS MORE

COVER ART – MAIN MAN

PROSJEKTET

Vi har designet cover art og produsert musikkvideo for Few Dollars More sin singel «Main Man».

Låta ble skrevet til en 9 år gammel gutt som ikke kommer til å vinne kampen mot kreft. Da han fikk høre sangen ønsket han at den ble gitt ut så alle kunne høre den.  Bandet fikk fullført prosjektet i stor fart med god hjelp fra alle rundt seg. På en måned var sangen skrevet og spilt inn, design fullført, musikkvideo produsert, sangen sluppet og Barnekreftforeningen engasjert.

Vår oppgave var å få frem temaet i sangen gjennom design. Bildet vi fikk som utgangspunkt var av gutten på en flytur og vi ønsket å gi bildet et malerisk og episk uttrykk. Tanken bak designet var at gutten svevde sammen med englene.

LYTT TIL LÅTA
Cover art for singelen Main Man av Few Dollars More

MUSIKKVIDEO

I musikkvideoen til Main Man ønsket bandet å snakke direkte til gutten. Vi kom frem til en veldig enkel og nedstrippet videoidé som kun skulle ha fokus på budskapet i teksten.

Låta er skrevet med bakgrunn i hva de ønsket å fortelle gutten. Å si at dette er trist vet alle fra før. Det er alltid mye mer man kan fortelle noen i en vanskelig situasjon. Bandet ønsket at låta og videoen kunne utgjøre en liten forskjell i livet til gutten og familien, men også at andre i en lignende situasjon kunne ha nytte av budskapet.

2 dager etter release ble videoen presentert av bandet på Barnekreftforeningens landsmøte.

TRENGER DU COVERART ELLER VIDEO?

KONTAKT OSS