Project Description

FEW DOLLARS MORE – MAIN MAN

KUNDE 

Few Dollars More

TJENESTER

Design, Identitet, Video

NETTSTED

fewdollarsmoreband.com

KONTAKT OSS

PROSJEKTET

Vi har designet cover art og produsert musikkvideo for Few Dollars More sin singel “Main Man”.

Låta ble skrevet til en 9 år gammel gutt som ikke kommer til å vinne kampen mot kreft. Da han fikk høre sangen ønsket han at den ble gitt ut så alle kunne høre den.  Bandet fikk fullført prosjektet i stor fart med god hjelp fra alle rundt seg. På en måned var sangen skrevet og spilt inn, design fullført, musikkvideo produsert, sangen sluppet og Barnekreftforeningen engasjert.

Vår oppgave var å få frem temaet i sangen gjennom design. Bildet vi fikk som utgangspunkt var av gutten på en flytur og vi ønsket å gi bildet et malerisk og episk uttrykk. Tanken bak designet var at gutten svevde sammen med englene.

MUSIKKVIDEO

I musikkvideoen til Main Man ønsket bandet å snakke direkte til gutten. Vi kom frem til en veldig enkel og nedstrippet videoidé som kun skulle ha fokus på budskapet i teksten.

Låta er skrevet med bakgrunn i hva de ønsket å fortelle gutten. Å si at dette er trist vet alle fra før. Det er alltid mye mer man kan fortelle noen i en vanskelig situasjon. Bandet ønsket at låta og videoen kunne utgjøre en liten forskjell i livet til gutten og familien, men også at andre i en lignende situasjon kunne ha nytte av budskapet.

2 dager etter release ble videoen presentert av bandet på Barnekreftforeningens landsmøte.