Project Description

F.U.N. – IDENTITET

Identitet Festival Uten Navn

KUNDE 

Nordic Vagabonds

TJENESTER

Design, Identitet

KONTAKT OSS

PROSJEKTET

Festival Uten Navn kom til oss for hjelp med design av logo, plakater og visittkort til festivalen i 2018.

Festival Uten Navn ønsket å gjenspeile stemningen og hovedtanken bak festivalen. Arrangørene ønsker at alle skal ha det gøy, oppleve nye ting og møte nye mennesker. Logoen er basert på akronymet FUN som representerer en av hovedtankene bak festivalen, alle skal ha det gøy.

Festival Uten Navn er Oslo hjemmesnekrede festival i Myntgata. Festivalen satser på grillfest-vibber, sosiale aktiviteter og up-and-coming artister. Deres intensjon er å lage en festival hvor folk trives og møtes, hvor man danser og blir kjent med musikk og mennesker. Arrangørene bak Festival Uten Navn arrangerer også “Speed friending” gjennom året hvor målet er å møte nye mennesker, og finne nye venner. Festivalen og deres andre arrangementer bygger opp under deres mål om å få folk til å trives, ha det gøy og utvide horisontene.

Plakater Festival Uten Navn 2018

PLAKAT

Plakaten er designet for å vise stemningen og presentere området for festivalen. I bakgrunnen ses bygningene i Myntgata 2, Oslo, som tidligere var kasserner og staller for militære avdelinger tilknyttet Akershus Festning. Bildet i forgrunnen forsterker stemningen med lyslenkene og mennesker i en typisk festivalsetting. 

Visittkort Festival Uten Navn

VISITTKORT

Visittkortene er i samme design som plakatene, tilpasset et mindre format. Visittkortene ble delt ut i Oslo av arrangørene i forkant av festivalen og fungerte like mye som små flyers som mottakerene enklere putter i lomma, istedet for å kaste med det samme.