Project Description

ELLEN BØDTKER – NETTSIDE

Ny nettside for Ellen Bødtker

KUNDE 

Ellen Bødtker

TJENESTER

Design, Web

NETTSTED

harpe.no

KONTAKT OSS

PROSJEKTET

I forbindelse med kommende slipp av singel og album ønsket Ellen Bødtker en oppdatering av hjemmesiden sin. Målet med siden er å fremheve mangfoldet av prosjekter Ellen er involvert i, samt informere nasjonale og internasjonale følgere og medier om nyheter, plateslipp og nye prosjekter.

Ellen Bødtker er en verdenskjent harpist med mange spennende prosjekter bak seg. Hun er en innovativ artist og komponist med et bredt repertoar, fra selvkomponert samtidsmusikk til de store klassiske verkene. Hennes distinktive lydbilde, dedikasjon til samtidsmusikk og samarbeid med flere prominente nordiske komponister gjør Ellen til en av Skandinavias ledende soloharpister. Musikken hennes er inspirert av eventyr, det mystiske, nordlyset og naturen.

Ny nettside for Ellen Bødtker på mobil
Ny nettside for Ellen Bødtker på nettbrett

RESPONSIV NETTSIDE

Nettsidene til Ellen Bødtker er responsive og godt optimalisert for alle skjermstørrelser. Hennes tre målgrupper er fans, bransje og media. Disse tre gruppene har forskjellige brukermønster der bransje og media bruker desktop i større grad enn fans. Derfor var det veldig viktig både for oss og Ellen å kunne ha en fungerende side på alle plattformer.

Ellen Bødtker
Ellen Bødtker

FREMHEVET ARBEID

Vi har fått frem variasjonen i hennes musikkarriere ved å endre header på de forskjellige undersidene. Med mange spennende prosjekter bak seg hadde kunden mye å velge mellom, og vi har fremhevet det beste og viktigste.

STRUKTURERT OPPSETT

Vi har hatt fokus på å fylle siden med oppdatert innhold, og la derfor nyheter godt synlig på forsiden. Omtale og anmeldelser har fått en egen side, og vi har sammen med kunden valgt ut de viktigste omtalene fra de forskjellige prosjektene hennes. Der omtale eller anmeldelser er på norsk er de oversatt enten delvis eller i sin helhet til engelsk, slik at internasjonalt publikum og presse har nytte av utklippene.

Nettsiden er designet for å være oversiktlig, informativ og spennende for bruker, med tydelige faner og tydelig oppdeling av innhold under hver fane. Bruken av skiftende svart og hvit bakgrunn på innholdet er gjennomgående på siden, og indikerer et nytt avsnitt, enten det gjelder prosjekter, utgivelser, nyheter eller bildeserier.