Project Description

DRAMMEN PADEL

BEDRIFTSIDENTITET / NETTSIDE

Drammen Padel kom til oss med blanke ark. Padelhallen skulle åpne i Drammen, og de hadde behov for logo, bedriftsidentitet og nettsider. Vår oppgave var å finne den røde, eller i dette tilfellet grønne tråden som bandt det hele sammen. Padel er en relativt ny sport i Norge, og kundens mål var å vekke interessen hos potensielle spillere.

“Jeg opplevde prosessen som profesjonell, ryddig og strukturert. Vi hadde god kommunikasjon under hele prosjektet, og det var kontinuitet hele veien. De lyttet til mine ønsker, og kom med forslag og råd på punkter jeg var i tvil om.

Jeg vil absolutt anbefale VIAVISIO til andre, og de er definitivt mitt førstevalg til mitt neste prosjekt.”

Daniel Picard, Drammen Padel

LOGO

I samarbeid med kunden bestemte vi oss for å fokusere på et enkelt og sporty design. Logoen er enkel, stilren og racketen er distinkt for de som kjenner sporten. Den friske grønne fargen mot den mørkere blågrønne gir en god kontrast og et sporty uttrykk.

Logo Drammen Padel

NETTSIDE

På nettsiden var det viktig for kunden å få frem hva padel er, både i bilder og tekst. Bildene har fokus på aktivitet og sporten. Ved å legge fargefilter over bildene skapte vi en helhet og en gjenkjennelse på alle sider. Tekst på siden er produsert av VIAVISIO basert på informasjon fra kunden. Vi har fortsatt fokus på hva padel er, hvordan man spiller, og fordeler med spillet.

BESØK NETTSIDEN
Nettside layout Drammen Padel
Nye nettsider på tablet
Responsive nettsider fungerer optimalt på mobil
Drammen Padel nye nettsider

PROFILHÅNDBOK

Vi har også vært behjelpelig med å opprette kontoer, fått kunden i gang med sosiale medier, og skapt en profilhåndbok slik at kunden kan holde helheten videre.

Profilhåndbok forside
Profilhåndbok for Drammen Padel

FOTO OG VIDEO

Ved åpning var VIAVISIO tilstede for å filme og fotografere begivenheten.

LYST TIL Å JOBBE MED OSS?

KONTAKT OSS