NETTSIDE

Dine nettsider er kjernen i din digitale identitet. I en digital verden er nettsiden ofte potensielle kunders første møte med din bedrift, og farger inntrykket kunden din har av bedriften. Den beste måten å gi et godt inntrykk er derfor god design. Vi jobber for at din nettside skal kommunisere hva din bedrift står for og representere en tydelig identitet for ditt firma.

Vi lager nettsider fra bunnen for å passe dine ønsker og behov. Dette betyr ingen ferdigmaler som gjør din side lik alle andre. Vi designer, utvikler og oppdaterer nettsiden for deg. Om ønskelig bidrar vi med produksjon av innhold og tekst til din nettside gjennom intervjuer og informasjon fra deg. På denne måten får du nettsiden du ønsker deg, uten å måtte skrive tekstene selv, eller bruke mye tid på å finne innhold.

RESPONSIV

Vi leverer et responsivt design som betyr at nettsiden tilpasser seg de ulike skjermstørrelsene, enten det er en vanlig dataskjerm eller en mobil enhet. Idag foregår over halvparten av nettsurfingen på mobile enheter og det er derfor viktig å ha en nettside som tilpasser seg alle plattformer.

SEO

Normalt kommer 50-70% av trafikken inn til nettstedet ditt fra søkemotorer. Dette er for de aller fleste den viktigste kilden til trafikk og nye kunder og leads. Vi hjelper deg med oppbygging av nettsiden og søkemotoroptimalisering slik at den tiltrekker seg trafikk via søkemotorer. Ikke mist kunder til konkurrenten ved å være mindre synlig enn andre.

MARKEDSFØRING

Digital markedsføring gjennom blant annet Sosiale Medier og Google Adwords gjør deg synlig for dine kunder. Vi kan hjelpe deg med strategier, design og gjennomføring av kampanjer eller innhold i sosiale medier som skaper inntrykk og treffer din målgruppe. Om du skal lansere et nytt produkt eller ønsker å være mer synlig overfor din målgruppe kan vi hjelpe deg.