OM OSS

VIAVISIO er et designbyrå med høye ambisjoner og store ideer, men med bena godt plantet på bakken. Hos oss er vi opptatt av den personlige opplevelsen og å møte kundene våre med en kopp kaffe og gode ideer. Vi er klare for å høre om dine tanker og visjoner, og jobber for å gi deg et design og resultat som representerer dette. Vår fordel er at vi tar hele jobben fra idé til ferdig produkt. Vi ønsker ikke å hefte deg i din hverdag hvor du må produsere innhold og gjøre alt klart til ferdiggjøring. Du skal kunne konsentrere deg om det du gjør best, mens vi jobber med det vi gjør best.

Om oss Espen Klausen

ESPEN KLAUSEN

Designer og webdesigner

Med et øye for både det kreative og det administrative, og en bachelor i økonomi og markedsføring holder Espen skuta flytende. Han er vår flinke designer og webdesigner som får alle våre ideer og kundenes ønsker ned på papiret, eller skjermen om du vil.

Designgeni som vet hva han vil, og han er ikke ferdig på jobb før alt er perfekt. En kvalitet kundene våre setter stor pris på, men samboeren ikke alltid er like fornøyd med. Espen har jobbet med design og markedsføring i snart 10 år, og startet VIAVISIO i 2016.

Telefon
411 70 735

Om oss Mari Tufte Juvik

MARI TUFTE JUVIK

Innhold og digital markedsføring

Mari har kontroll på tekst og innhold i våre prosjekter, og den digitale markedsføringen både i sosiale medier og på Google. Hun jobber like gjerne i et Word dokument som i Google Ads.

Med en utdannelse innen markedsføring og reklame fant hun fort ut at hennes sterke sider er markedsføring, ideer og strategier. I samarbeid med Espen har hun funnet noen som kan tolke ideene og få det ned på papiret, mens hun skriver tekster og produserer innhold som trekker frem essensen i prosjektet.

Telefon
993 60 011

KAN VI HJELPE DEG?