HVILKET INNTRYKK GIR DU?

Vi lever i en visuell verden med tusenvis av inntrykk daglig. Et bilde sier mer enn tusen ord, og video er 24 bilder i sekundet. Visuelle uttrykk er med på å bygge og styrke en merkevare, en bedrift eller et produkt, så her er det store muligheter for å bli lagt merke til.

LES MER

HVILKET INNTRYKK GIR DU?

Vi lever i en visuell verden med tusenvis av inntrykk daglig. Et bilde sier mer enn tusen ord, og video er 24 bilder i sekundet. Visuelle uttrykk er med på å bygge og styrke en merkevare, en bedrift eller et produkt, så her er det store muligheter for å bli lagt merke til.

LES MER

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG

Vi fotograferer, redigerer og produserer både bilder og video, og jobber med digital kunst. Fra referansefilm til musikkvideo, fra ansattbilder til albumcover. Prosessen starter med å kartlegge produktet du ønsker, og i hvilken kreativ retning vi skal gå. I samarbeid med deg legger vi planer for produksjon og gjennomførelse, og kommer med ideer til ferdig produkt.

Videre starter produksjonen. For foto og video vil dette foregå på location eller i studio. Produksjonen kan skje med eller uten deg tilstede. Planleggingen i forkant skal være så detaljert at vi skal kunne fullføre produksjonen alene, om det ikke er nødvendig for deg å være med.

Når det kommer til digital kunst jobber vi utifra en stemning, et sett bilder, en kontekst eller en setning som skal visualiseres. Vi produserer et kunstnerisk uttrykk som forteller en historie og kan tolkes av seeren.

Redigering og etterarbeid er den største delen av en produksjon. Her bruker vi tid på å gjøre ferdig produktet, før det sendes til kunden for evaluering. Kunden gir tilbakemelding og vi gjør endringer i forhold til dette, slik at du er fornøyd med det ferdige produktet.

SNAKK MED OSS

DIGITAL KUNST

Det er ikke alltid man får helt riktig uttrykk ved å bare ta et bilde. Kanskje du ønsker en annen stemning, flere elementer, eller et helt annet utrykk. Vi forbedrer bildene og skaper et nytt uttrykk av noe enkelt. Små og større endringer i et bilde kan skape en illusjon av liv og bevegelse og gi et bilde en helt ny mening. Det er ingen grenser for hvilke detaljer som kan produseres med denne teknikken.

Uredigert foto til albumcover for Wake Up av Few Dollars MoreRedigert foto. Wake Up av Few Dollars More

ARTWORK TIL «WAKE UP»

Utgangspunkt for Man in Doubt. Uredigert foto av en blomsterengMan in Doubt cover art. Singel av Few Dollars More

ARTWORK TIL «MAN IN DOUBT»

Uredigert bilde av kirke med lys.Digital kunst. Satt sammen av flere bilder og redigert til å uttrykke følelsen i sangen Somke And Mirrors

ARTWORK TIL «SMOKE AND MIRRORS»

FOTO

Et bilde sier mer enn tusen ord, sies det. Vi er helt enige. Stoppeffekten i et bilde trekker seeren mot ditt budskap, skaper en stemning og snakker direkte til mottakeren.

Vi hjelper deg med å finne riktig målgruppe, og riktig uttrykk som forteller din historie. Sammen skaper vi retningslinjer for bilder som passer din profil og ditt uttrykk. Foto skaper liv på dine nettsider, i brosjyrer, i digital markedsføring eller hvor enn du ønsker å vise deg frem.

VIDEO

Med video skaper vi engasjement og får deg i fokus. Gjennom gode filmer får seeren med seg 95% av budskapet, mens kun 10% av budskapet sitter om de får samme beskjed i tekstform.

Vi lager ikke tunge informasjonsfilmer som virker forstyrrende uten å egentlig si noe. Hos oss legger vi vekt på en konseptuell og kreativ tilnærming for å fortelle din historie. Dette kan inkludere menneskene bak arbeidet, din visjon og enhver detalj som gjør din merkevare unik.

VI HJELPER DEG MED FILM OG FOTO

KONTAKT OSS