PÅ TIDE Å BLI SETT?

De siste årene har det vært store endringer i hvilke kanaler som er mest lønnsomme for markedsføring. Avisen og telefonkatalogen er digital, vi kan ta opp programmene vi vil se på tv, eller se direkte i strømmetjenester, uten reklamepauser. Du kan selvfølgelig fortsatt annonsere i tradisjonelle kanaler, men hvor mange ser det?

LES MER

PÅ TIDE Å BLI SETT?

De siste årene har det vært store endringer i hvilke kanaler som er mest lønnsomme for markedsføring. Avisen og telefonkatalogen er digital, vi kan ta opp programmene vi vil se på tv, eller se direkte i strømmetjenester, uten reklamepauser. Du kan selvfølgelig fortsatt annonsere i tradisjonelle kanaler, men hvor mange ser det?

LES MER

HVA KAN VI GJØRE FOR DEG

Med all informasjon tilgjengelig gjennom søkemotorer som Google og sosiale medier som Facebook og Instagram gjør dine potensielle kunder et raskt søk og finner det de trenger. Vi hjelper deg med å være synlig der det trengs.

Ved å analysere din målgruppe og hva målet med annonsen er finner vi beste kanal for markedsføringen. Før oppstart velger du månedlig budsjett, og vi analyserer søkeord for å treffe  kundene som er relevant for deg. Vi lager tekst og bilder som passer over ens med din nettside, slik at de som trykker på annonsen ikke forsvinner fra siden fordi de ikke får det de ble lovet med annonsen.

Videre jobber vi med å optimalisere annonsene, holde deg oppdatert, synlig og relevant. Ser vi at en annonse ikke fungerer vil vi endre og tilpasse den slik at din annonse passer bedre til dine kunders søk og gir deg de beste resultatene.

Du vil få månedlige rapporter som forteller deg hvordan pengene dine blir brukt, og hva du får igjen fra annonseringen.

Jeg vet at jobben de gjør med min nettside gir resultater. Det kan jeg si da jeg hittil har fått inn 5 oppdrag via nettsiden de to første ukene. Jeg hadde ikke trodd at dette var mulig og hadde ikke klart dette uten VIAVISIO.

Mette Hågensen, Viken Landbrukstakst AS
SNAKK MED OSS

BLI LAGT MERKE TIL

Kan alle potensielle kunder navnet på bedriften? Kanskje de leter etter et spesifikt produkt, eller en tjeneste som du selger?

Vi har fokus på det gode innholdet og annonsene som gir oppmerksomhet og bygger opp deres identitet. Godt innhold øker sjansen for å bli lagt merke til, bli delt, og få salget.

SNAKK MED OSS
Bli funnet i søk med digital markedsføring

SOSIALE MEDIER

Vi jobber både med drift av sosiale medier for våre kunder, og annonsering i sosiale medier.

Vi hjelper deg med strategier, planlegging av innhold, design, og gjennomføringer av kampanjer eller daglig drift på din konto. Ikke nedprioriter dine sosiale medier. Vi kan hjelpe dere med å holde deres kontoer oppdatert, og skape det innholdet du ønsker å vise frem for din målgruppe.

GOOGLE

Google tilbyr en rekke tjenester som gjør deg synlig for dine kunder. Med Google bedriftsoppføring får kundene tilgang til telefonnummer og adresse allerede på første side av søkeresultatene.

Google Ads er en enkel og effektiv måte å treffe potensielle kunder i søk. Din annonse kan se ut som et vanlig søk, men med et riktig budsjett vil du være synlig på topp av søkeresultatene.

VIDEOINNHOLD

Video på nett ser en økende effekt i forhold til for eksempel reklame på TV. 90% bruker internett daglig, mend kun 68% ser TV daglig. Videoinnhold og annonser på nett kan derfor ha en langt større rekkevidde enn tradisjonell reklame.

Vi scroller gjennom store mengder innhold daglig, og ingenting får forbrukere til å stoppe opp fortere enn en interessant og visuelt god video.

KAN VI HJELPE DEG?

Legg igjen e-posten din så tar vi kontakt med deg så raskt som mulig.
Eller ta direkte kontakt med Mari.

  Om oss Mari Tufte Juvik

  MARI TUFTE JUVIK

  Tekst og digital markedsføring

  Mari har kontroll på tekst og innhold i våre prosjekter, og den digitale markedsføringen både i sosiale medier og på Google. Hun jobber like gjerne i et word dokument som i Google Ads.

  Med en utdannelse innen markedsføring og reklame fant hun fort ut at ideer og strategier var hennes sterkeste side. Sammen med Espen har hun funnet noen som kan tolke ideene og få det ned på papiret, mens hun skriver tekster og produserer innhold som trekker frem essensen i prosjektet.

  Telefon
  993 60 011