DESIGN

Design er kombinasjonen av tekst, form og bilder for å kommunisere en idé. Dette er innpakningen som fanger interessen i en verden av grafiske inntrykk. For at kundene skal legge merke til deg må du skille deg ut og ha et uttrykk som fanger denne interesser, gjør deg gjenkjennbar og gjør kunden interessert til å finne ut mer. Studier fra The Design Council i Storbritannia viser at bedrifter som betaler for god design har større sjanse for å øke omsetningen sin. De som har et godt integrert og gjenkjennelig design i alle sine kanaler ser også større innvirkning på resultater enn andre.

Vi hjelper deg med å skape et inntrykk som blir lagt merke til og gjenkjent. Basert på dine ønsker og strategi lager vi et design som passer din målgruppe og får dine kunder til å ville se mer. Vi leverer design på ting som visittkort, årsrapporter, brosjyrer, bøker, plakater, cover art til musikkutgivelser, emballasje og annet du måtte ha behov for.

TRYKKSAKER

I en stadig digitalisert hverdag er det fortsatt behov for fysiske trykksaker. Vi hjelper deg med design av alt av brosjyrer, plakater, visittkort, bannere og annet reklamemateriell tilpasset din identitet. Ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi levere fysisk produkt i tillegg til design.

EMBALLASJE

Emballasjedesign gjør ditt produkt synlig i hyllene, og gjør det enklere for forbrukerene å velge ditt produkt i en kjøpssituasjon. Riktig valg av farger eller symboler som representerer kvaliteter i produktet kan utgjøre en stor forskjell i hvordan kunden oppfatter ditt produkt.

FOTO

Et uttrykk blir sterkere med riktig bilde og et gammelt uttrykk sier at et bilde forteller mer enn tusen ord. Vår visjon er å skape bilder som forteller sin egen historie og formidler et tydelig budskap. Vi kan hjelpe deg med fotoredigering og komposisjon for å gi det uttrykket og budskapet du ønsker.