VÅRE TJENESTER 2018-02-27T12:40:01+00:00

IDENTITET

Vi er et designbyrå med hovedfokus på grafisk profil, identitet, digital markedsføring og design av nettsider. Sammen ønsker vi å utvikle din visuelle profil slik at du får en sterk og synlig merkevare – din identitet. Ved hjelp av en tett dialog leverer vi design som både skaper tillit til dine kunder og er salgsfremmende for din bedrift. Logodesign, farger, typografi, emballasje og grafiske elementer er alle viktige deler i en merkevare og vår visjon er å skape et uttrykk som berører mennesker enten det er på papiret eller digitalt. Ingen jobb er for stor, ingen for liten.

PROFIL

Vi hjelper deg med design av alt fra logo til hele den visuelle profilen. Til slutt leverer vi en profilhåndbok med retningslinjer for all bruk av logo, farger, typografi og grafiske elementer i et enkelt dokument.

TRYKKSAKER

I en stadig digitalisert hverdag er det fortsatt behov for fysiske trykksaker. Vi hjelper deg med design av alt av brosjyrer, plakater, visittkort, bannere og annet reklamemateriell tilpasset din identitet. Ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi levere fysisk produkt i tillegg til design.

MARKEDSFØRING

Enten dere skal lansere et nytt produkt eller ønsker digital markedsføring, kan vi bistå med strategier og løsninger som skaper inntrykk og treffer din målgruppe. Ved hjelp av en tett dialog kan vi utforme markedsplaner for sosiale medier og direkte markedsføring.

NETTSIDE

Tilgjengelighet og tilstedeværelse på nett er idag en nøkkelfaktor for de fleste bedrifter. Forventingen om å være på nett gjør at nettsiden blir en viktig faktor i merkevarebyggingen til din bedrift. En god nettside kommuniserer på en enkel og effektiv måte hva bedriften tilbyr av produkter og tjenester, og hva som skiller dere fra konkurrentene.

RESPONSIV

Vi leverer et responsivt design som betyr at nettsiden tilpasser seg de ulike skjermstørrelsene, enten det er en vanlig dataskjerm eller en mobil enhet. Idag foregår mye av nettsurfingen på mobile enheter og det er derfor viktig å ha en nettside som tilpasser seg alle plattformer.

SEO

Søkemotoroptimalisering eller SEO er viktig for at dine kunder skal finne deg på nett. Vi hjelper deg med oppbygging av nettstedet slik den tiltrekker seg trafikk via søkemotorer.

SOSIALE MEDIER

Å være tilgjengelig og synlig i sosiale medier er blitt en viktig markedsføringskanal for de fleste bedrifter idag. Dette kan bidra til økt synlighet og økt trafikk på ditt nettsted. Vi hjelper deg med strategier for markedsføring i sosiale medier.

FOTO

Et uttrykk blir sterkere med riktig bilde og et gammelt uttrykk sier at et bilde forteller mer enn tusen ord. Vår visjon er å skape bilder som forteller sin egen historie og formidler et tydelig budskap. Bilder og fotografier er et viktig virkemiddel for å skape oppmerksomhet fra mottakeren.

FOTOGRAFERING

Vi kan bistå med portrettfotografering og “flue-på-veggen” bilder for å gi et realistisk inntrykk av din bedrift. Vi tror på å vise menneskene og arbeidet dere gjør.

FOTOREDIGERING

Noen ganger har man behov for å redigere et bilde slik at det har riktig uttrykk og budskap. Vi hjelper deg med både små og store redigeringsjobber.

KOMPOSISJON

Det er ikke alltid man har et bilde som formidler det riktige budskapet. Da kan det være behov for å skape en komposisjon sammensatt av flere elementer og fotografier. Vi har dyktige og kreative designere som skaper bilder med både kunstneriske og tydelige budskap.